Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare înainte de a utiliza serviciile, platform noastră sau înainte de a comanda un produs. Aceste condiții se aplică tuturor acțiunilor realizate prin intermediul acestui site 

SC ROBERT BURCEA EDUCTION SRL oferă acces gratuit la site-ul www.robertburcea.com și la utilizarea acestuia, cu condiția aceptării acestor termini și condiții de către vizitatori. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea/rezervarea oricărui produs, serviciu, conținut, date, materiale, informații contractate prin intermediul site-ului nostru, vă oferiți acordul și consemnați că respectați Termenii și Conditiile.  

Politica de livrare a produselor / serviciilor

Termenul de livrare a produselor este de maxim 48 ore, conforme cu zilele lucrătoare, calculat de la data confirmării plății produsului. Livrarea se efectueaza exclusiv online, în cazul produselor informaționale (ghiduri, materiale ebook, cursuri, traininguri etc) și exclusiv prin curier în cazul produselor fizice.  

Confirmarea comenzii poate dura până la 15 zile lucrătoare, în functie de disponibilitatea articolelor comandate în stocul furnizorilor. Ne angajăm să informăm clienții telefonic sau prin e-mail în cazul în care confirmarea comenzii întârzie sau în cazul unor problem cu stocul, dar și în cazul oricăror altor probleme. Comunicăm întotdeauna cu clienții noștri orice detalii importante care afectează relația noastră contractuală.

Costurile de livrare – Pentru produsele informaționale taxa de transport este 0. Pentru produsele livrate prin curier, taxa de transport se calculează conform volumului fiecărui colet, fiind comunicată în prealabil clientului. Nu există un cost standard de livrare, prin urmare, înainte de a confirma comanda, clientul va afla mereu calculul final, incluzând costul de livrare.

Politica de retur / anulare

Pentru produsele informaționale, cu livrare imediată, anularea este posibilă doar înaintea primirii produsului. Returul produselor informaționale nu este garantat.

În cazul produselor fizice, respectăm politica de retur a furnizorilor, permițând returnarea produselor în termen de 14 zile calendaristice, conform art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Returul poate fi cerut în termen de 14 zile începând de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a produsului.

Cumpărătorul are obligația de a anunța returul prin notificare în scris la adresa de email contact@robertburcea.com.

 

Politica de garanții

Pentru produsele informaționale, SC ROBERT BURCEA EDUCATION SRL oferă garanție – fiecare ofertă de produs conține detaliile cu privire la garanție și modul de aplicare a acesteia.

Pentru produsele fizice, garanția revine în sarcina furnizorului.

 

Politica de confidențialitate și politica privind informațiile de siguranță a datelor clienților

În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), SC ROBERT BURCEA EDUCATION SRL îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Client despre el însuşi ori o altă persoană, Client al SOCIETATII. Rolul prezentului acord este de a vă explica modul în care datele personale ale Clientului sunt prelucrate, scopul în care sunt utilizate şi drepturile pe care le are Clientul ale cărui date personale sunt prelucrate.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Scopul PRELUCRĂRII datelor cu caracter personal constă în principal în acordarea de servicii şi include înregistrarea serviciilor efectuate, inclusiv oferirea de informaţii despre promoţiile viitoare, programări, identificarea Dvs. şi a serviciilor prestate, informarea cu privire la rezultatele obţinute în urma serviciilor oferite, dacă este cazul.

SC ROBERT BURCEA EDUCATION SRL prelucrează următoarele date cu caracter personal: datele de identificare ale Clientului care beneficiază de serviciile SOCIETATII şi/sau ale persoanei care efectuează plata serviciilor prestate, cu informarea prealabilă a beneficiarului serviciilor ori ale reprezentantului legal, datele de contact ale Clientului sau ale persoanei indicate de acesta, în scopul comunicării cu Clientul ori cu reprezentantul legal. În situaţia în care Clientul apelează la servicii, informaţiile pe care i le furnizează SOCIETĂȚII în cadrul colaborării sunt strict confidențiale, societatea fiind direct răspunzătoare de păstrarea confidenţialităţii datelor şi informaţiilor pe care le primeşte.

Desigur, SOCIETATEA va utiliza datele Clienţilor pentru îndeplinirea obligaţiilor legale şi fiscale ce îi revin, inclusiv pentru a le transmite autorităţilor ori instituţiilor publice abilitate, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanţii adecvate pentru protejarea datelor Dvs. (pe baza unor clauze contractuale standard). Refuzul Dvs. în scopul prelucrării datelor cu caracter personal poate determina imposibilitatea acordării serviciilor de care doriţi să beneficiaţi, implicit anularea programării.

 

 

Cum vă protejăm datele cu caracter personal

SOCIETATEA SC ROBERT BURCEA EDUCATION SRL ia în serios siguranța datelor Dvs. cu caracter personal. Depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele cu caracter personal de abuz, interferențe, pierdere, acces neautorizat, modificare sau divulgare. Astfel, pentru protejarea securităţii datelor cu caracter personal, SOCIETATEA utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici de securitate aplicate personalului angajat şi colaboratorilor pentru a proteja sistemele informatice de accesul neautorizat şi folosirea, dezvăluirea, întreruperea, modificarea ori distrugerea accidentală sau ilegală a datelor cu caracter personal.

În plus, întrucât respectarea confidenţialităţii este un principiu fondator al SOCIETĂȚII,  vom păstra datele Dvs. cu caracter personal atât timp cât sunt necesare executării obligaţiilor asumate contractual şi îndeplinirii obligaţiilor legale ce implică SOCIETATEA (spre exemplu, păstrarea datelor pentru eventuale controale realizate de organele fiscale), iar ulterior vom lua măsurile necesare pentru a le șterge definitiv. În acest scop, vom revizui în mod activ datele cu caracter personal pe care le stocăm anual.

Înscrierea la newsletter sau completarea oricărui formular de contact / de colectare date prin intermediul site-ului prezent sau prin intermediul platformelor terță folosite de SC ROBERT BURCEA EDUCATION SRL în procesul de marketing, confirmă că doriţi să primiţi invitaţii la evenimente organizate de societate, comunicaţii privind promoţiile pe care le practică şi noile pachete de servicii oferite ori alte informări din partea societății, inclusiv ulterior perioadei în care apelaţi la serviciile noastre, prin intermediul adresei de e-mail ori al mesageriei telefonice.

Care sunt drepturile dumneavostră

În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679, aveţi următoarele drepturi:

  • dreptul de acces la datele personale;
  • dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
  • dreptul de a solicita ştergerea datelor în anumite circumstanţe (de ex.: când datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopul menţionat mai sus);
  • dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării în anumite circumstanţe (de ex.: atunci când Dvs. contestaţi exactitatea datelor – pentru perioada ce ne-ar permite verificarea exactităţii acelor date);
  • dreptul de a depune o plângere la Centru si/sau la autoritatea competentă privind protecția datelor;
  • dreptul de a vă opune prelucrării;
  • dreptul de a vă retrage consimţământul, în orice moment, pentru prelucrarea datelor personale la care aţi consimţit anterior;
  • dreptul de a fi notificat de către SOCIETATE în caz de încălcări privind securitatea datelor.

Accesarea site-ului WWW.ROBERTBURCEA.COM reprezintă faptul că ați citit, convenit și sunteți de acord cu termenii prezentați în acest Acord, iar Clientul declară că a fost informat cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de către SC ROBERT BURCEA EDUCATION SRL, că a înţeles conţinutul său şi că şi-a exprimat liber consimţământul în scopul prelucrării datelor personale. În situaţia în care ulterior aveţi nelămuriri sau suspiciuni privind o posibilă încălcare a confidențialităţii ori doriţi să reveniţi asupra acestuia, vă rugăm să ne sesizaţi, pentru a ne conforma solicitărilor Dvs. ori a înlătura orice neînţelegeri în cel mai scurt timp şi a vă asigura de deplinul respect pe care îl acordăm datelor Dvs.

Ne puteți contacta la adresa de email: contact@robertburcea.com.