Descoperă Ghidul Vânzătorului de Succes!

Un ghid complet cu cei 7 pași ai procesului de vânzare, care te ajută să vinzi mai eficient!

Problema

Cei mai mulți dintre oameni, fie că discutăm despre agenți de vânzări, antreprenori, freelanceri sau oameni de rând, nu reușesc să persuadeze pe cei din jur. Nu reușesc să vândă mai departe o idee, un produs, un serviciu. Rata de conversie a unui business depășește rareori 5 sau 10 procente. Cu alte cuvinte, din 100 de oameni abordați, un om ar reuși în medie să vândă ceva doar la 5 – 10 din aceștia.

Soluția

Am gândit cu ajutorul unor parteneri cu experiență de zeci de ani în vânzări clasice, dar și online, un ghid complex, cu 3 capitole și 14 pagini, despre secretele unui vânzător de succes. Ghidul oferă explicații și informații de valoare, trecând prin cei 7 pași ai procesului fiecărei vânzări. Poți descărca ghidul GRATUIT pentru a învăța cum să crești rata de conversie de la 5 – 10% la peste 30 – 40%, fără nicio excepție. 

%

Rată de Conversie Medie

%

Min. Conversii după Ghid

%

Garanție Rezultate

%

Informație Testată

Crește rata de vânzări cu până la 600%

Material Testat 100%

Cei 7 pași din procesul de vânzare sunt aceiași, indiferent de tipul de vânzare. Iar trucurile din ghid sunt din experiența unor directori de vânzări și antreprenori cu peste zece ani petrecuți în piață. 

Tehnicile funcționează de fiecare dată

Tot ce vei găsi în acest ghid funcționează de fiecare dată. Indiferent că vorbești la telefon cu clientul, trimiți un email, îi scrii online sau îi trimiți o scrisoare. Pașii sunt exact aceiași, rezultatele vin mereu.

De la 5% rată de vânzări la peste 30%

Cu ajutorul acestui ghid, prin metodele discutate în el și prin exemplele practice oferite de vânzătorii de succes care l-au realizat, vei putea să crești vânzările de la 5% rată la peste 30%. Adică de peste 6 ori mai multe vânzări, cu același efort. 

ghidul vânzatorului de succes!
  • Creșteri Medii în Vânzări 100% 100%
  • Creșterea Numărului de Lead-uri 100% 100%
  • Creșterea Ratei de Conversie 100% 100%

Rezultatele celor care au descărcat ghidul!

Toți cei care au descărcat și au parcurs ghidul acesta au avut rezultate incredibile. Unii și-au dublat vânzările în primele luni, iar alții au reușit să lanseze un business de la zero și să-l aducă la câteva mii de euro lunar, încă din primul trimestru.

Acesta este un material PREMIUM! ... Iar TU... poți să te folosești de informația din el... sau poți să lași pe alții să o facă. E alegerea ta!

DESCARCĂ GHIDUL GRATUIT CHIAR ACUM folosind formularul de mai jos!

În mod normal, prețul unui astfelde materialul este de peste 100 EURO. Îți readucem aminte că este un material complex, cu 3 capitole, 14 pagini, fișe de lucru practice și o multitudine de exemple valoroase. DAR… TU îl poți primi acum GRATIS!