Află secretele vânzătorilor de succes!

Ce-ar fi dacă ai reuși mereu să închei negocierile din vânzări cu un răspuns pozitiv?

Da, știm cu toții…asta nu este posibil. Însă, ce este posibil, e să închizi 30 – 40% dintre negocieri cu un contract semnat. 

… sau poți să închei doar 5 – 10% din ele cu un DA, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor. Aici deja e alegerea ta. 

Conform studiilor (dar probabil știi și tu deja) rata de conversie a clienților în online nu depășește aproape niciodată 10%. 

Ți-am pregătit ceva care să te ajute să o dublezi sau chiar să o triplezi. Citește până la final și vezi despre ce este vorba!  

În online, majoritatea ratelor de conversie nu urcă peste 5 – 10%. Cum ar fi să poți să vinzi către 30 – 40% din potențialii tăi clienți, fără niciun efort suplimentar și fără investiții mai mari în marketing?

Vânzările sunt principalul pilon de supraviețuire a unui business. Dacă nu vinzi, nu supraviețuiești.

Însă știm cu toții că tuturor ne place să cumpărăm, dar nimănui nu ne e pe plac să ni se vândă. 

Așadar, pentru a vinde, ai nevoie de niște abilități extrem de speciale, subtile. Pe care le poți învăța acum de la un coach certificat, cu experiență.

Ți-am pregătit un training gratuit de vânzări, care în mod normal valorează 200 euro. Sunt pregătit să lucrez cu tine gratuit, pentru a-ți demonstra valoarea acestui program.

Vei învăța în acest training secretele prin care eu și partenerii mei putem vinde cu succes servicii scumpe, premium, pe piața din România, dar și internațional.

Repet, trainingul valorează 200 euro în mod normal, însă eu ți-l ofer acum gratuit, pentru o perioadă limitată. 

Înscrie-te acum, completând formularul de mai jos! 

Este șansa ta!

Înscrie-te la Trainingul de Vânzări

Participă la acest program complet gratuit și învață principalele tehnici de vânzări pe care le poți aplica de azi pentru a-ți crește afacerea. Descoperă principiile și tehnicile mici, dar extrem de puternice, care te ajută zilnic să închizi negocierile și să vinzi cu succes. 

Vino alături de mine și învață să înclini balanța în favoarea ta. În loc să vinzi la 5% sau 10% din potențialii clienți, învață cum să vinzi la 30% – 40% din ei, fără eforturi și investiții suplimentare în marketing. 

testimoniale

Ce spun alți oameni care au colaborat cu mine?

“Mi-a făcut mereu mare plăcere să fiu alături de Robert. Felicitări pentru tot ceea ce face!

Diana

“Colaborarea cu tine, a fost o experiență minunată, cu multă pasiune și învățături.”

Florina

“Cu Robert e foarte greu să ții pasul, însă odată ce te-ai sincronizat cu el, din colaborarea asta nu are cum să iasă decât ceva bun. Mulțumesc pentru performanța la care am ajuns împreună, datorită ție!”

Claudiu

“Am lucrat cu Robert pe o perioadă scurtă, însă rezultatele au fost fascinante. Mulțumesc pentru implicare și pentru ceea ce mi-ai oferit. Mult succes în continuare pentru a face performanță și cu alți oameni!”

Constantin

 

Întotdeauna mi-am dorit să aduc oamenilor o schimbare pozitivă în viață. De aceea, sunt dispus să fac acest program complet gratuit, deși el are o valoare estimată de 200 euro.

Pentru mine valoarea este inestimabilă. Deoarece, prin ceea ce urmează să înveți tu, eu mi-am schimbat viața permanent. 

Acum, îți ofer și ție șansa să îți transformi viața. Perioada pentru care este valabilă oferta însă… este limitată.

La fel și numărul de locuri disponibile la acest program. 

Nu pot lucra decât cu “o mână de oameni” dedicați și concentrați să obținem rezultatele pe care ni le propunem. 

Așa că… grăbește-te și rezervă-ți locul la trainingul gratuit!